1آیا دانشگاه ساوت ایسترن همان کانون الهیات مژده است؟

خیر، دانشگاه ساوت ایسترن با کانون الهیات مژده متفاوت است و هر کدام یک موسسه آموزشی مستقل از هم هستند. این دو موسسه با هم همکاری نزدیک دارند و 45 واحد از 126 واحد مقطع کارشناسی را کانون مژده تدریس می کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این دو موسسه آموزشی به صفحه اصلی وبسایت مژده بروید.

2من در کانون مژده ثبت نام کرده ام، آیا باز هم باید در دانشگاه ثبت نام کنم؟

کانون مژده و دانشگاه ساوت ایسترن دو موسسه متفاوت از هم می باشند که با هم همکاری نزدیک دارند. اگر میخواهید در مقطع لیسانس یا فوق لیسانس تحصیل نمائید باید در دانشگاه ساوت ایسترن نیز ثبت نام کنید. اما اگر نمیخواهید به صورت تمام وقت دانشجو باشید میتوانید فقط در کانون مژده تحصیل نمائید. هر درس در کانون مژده 2 واحد تحصیلی در دانشگاه ساوت ایسترن محسوب می شود. اما کانون مژده فقط 45 واحد تحصیلی ارائه میدهد و نمیتوان در کانون مژده مدرک لیسانس گرفت و باید برای تکمیل 126 واحد مقطع لیسانس در دانشگاه ثبت نام نمود. البته دانشگاه ساوت ایسترن مانند کانون مژده رایگان نمی باشد.

3دروس به چه زبانی ارائه می شود؟

تحصیل در دانشگاه ساوت ایسترن به زبان فارسی می باشد.

4هزینه تحصیل در دانشگاه چقدر است؟
برای اطلاع از هزینه تحصیل لطفا به لینک زیر رفته و بخش «کمک هزینه تحصیلی» را مطالعه نمائید.

برو به صفحه دانشگاه
5روش تحصیل چگونه است؟

تحصیل به صورت آنلاین و از طریق مودل آموزشی صورت می گیرد. درسها ضبط شده ارائه می شوند و نیازی نیست که دانشجو در ساعت خاصی در کلاس آنلاین حضور داشته باشد. اما در هر ترم چند وبینار (سمینار آنلاین) برگزار میشود که دانشجو موظف است در آنها حضور داشته باشد.

6شرایط ثبت نام چیست؟
برای اطلاع از شرایط ثبت نام در دانشگاه لطفا به لینک زیر رفته و مطالب را مطالعه نمائید.

برو به صفحه دانشگاه
7چطور در دانشگاه ساوت ایسترن ثبت نام کنم؟
برای آشنایی با چگونگی ثبت نام از طریق لینک زیر ویدئوی آموزشی «روش ثبت نام در دانشگاه» را مشاهده نمائید.

برو به ویدئوی روش ثبت نام
8اگر در موقع ثبت نام مشکل آپلود مدارک داشته باشم، آیا کسی هست برای ثبت نام به من کمک کند؟
خیر، مدارک را باید شخصا آپلود کنید و مشاوری برای ثبت نام شما وجود ندارد. البته اگر سوالی داشته باشید می‌توانید از بخش فارسی دانشگاه بپرسید و یا از طریق کانون الهیات مژده اقدام کنید. اما این به معنای ثبت نام شما توسط مشاورین نخواهد بود و باید شخصا ثبت نام نمائید. برای آشنایی با چگونگی ثبت نام از طریق لینک زیر ویدئوی آموزشی «روش ثبت نام در دانشگاه» را مشاهده نمائید.

برو به ویدئوی روش ثبت نام
9تاریخ ثبت نام در دانشگاه چه زمانی است؟

دانشگاه ساوت ایسترن فقط یک بار در سال پذیرش دارد. زمان ثبت نام در هر سال از اول ماه می به مدت 2 ماه می باشد.

10چه مدارکی برای ثبت نام در دانشگاه ساوت ایسترن لازم است؟

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

1. کپی مدارک شناسایی معتبر (کارت ملی، شناسنامه، پاسپورت)

2. برای ثبت نام در دوره کارشناسی، مدرک پایان دورهٔ متوسطه (دیپلم) یا بالاتر به همراه ریز نمرات از یکی از مؤسسات آموزشی رسمی در ایران و یا افغانستان

3. برای ثبت نام در دوره کارشناسی ارشد، مدرک کارشناسی به همراه ریز نمرات از دانشگاه‌های رسمی و معتبر

4. معرفی‌ نامه از شبان کلیسای محلی و همچنین دو معرف دیگر که ایماندار بوده و متقاضی را می‌شناسند. فرم این معرفی نامه‌ها به آدرس ایمیل این افراد ارسال می‌شود و باید آن را پر کرده و برای دانشگاه ارسال کنند. موقع ثبت نام فقط اطلاعات تماس شبان و دو معرف باید نوشته شود.

5. عکس پرسنلی دیجیتال با زمینه سفید

11مدارکی که برای ثبت نام لازم است را چگونه باید ارسال کنم؟

زمانی که ثبت نام در دانشگاه آغاز شد، در صفحه ثبت نام در دانشگاه، در قسمت مربوطه اسکن مدارک را آپلود کنید. در تاریخهای غیر از زمان ثبت نام، امکان آپلود کردن مدارک وجود ندارد. امکان ارسال از طریق ایمیل نیز میسر نیست.

12برای ثبت نام باید با دانشگاه مصاحبه کنم؟

اگر همه مدارک شما کامل باشد و در لیست اولیه پذیرش وارد شوید، از طرف بخش فارسی دانشگاه ساوت ایسترن با شما تماس گرفته می‌شود و یک مصاحبه تلفنی، یا در صورت صلاحدید دانشگاه مصاحبه تصویری با شما هماهنگ خواهد شد. این مصاحبه، به شکل گفت و شنود برگزار خواهد شد

13آیا پر کردن فرم درخواست بورسیه تحصیلی الزامی است؟

اگر برای تحصیل به کمک هزینه تحصیلی نیاز دارید بله الزامی است، اما چنانچه شخصا توانایی پرداخت شهریه را دارید، و یا کلیسا یا موسسه ایی شما را حمایت مالی می کند می توانید بدون درخواست برای دریافت بورسیه تحصیلی، ثبت نام نمائید. اما توجه داشته باشید که قبل از شروع هر ترم باید هزینه تحصیل در آن ترم پرداخت گردد.

14برای دریافت بورسیه تحصیلی آیا ارائه فیش حقوقی نیاز است؟

خیر، برای دریافت بورسیه تحصیلی فقط باید فرم درخواست کمک هزینه را پر کنید. چنانچه شرایط پذیرش و دریافت بورسیه تحصیلی را داشته باشید این امکان فراهم می شود و نیازی به اثبات درآمد خود ندارید.

15برای دریافت بورسیه تحصیلی باید به کانون مژده ایمیل بزنم؟

خیر، برای دریافت بورسیه (کمک هزینه تحصیلی) فقط باید فرم درخواست کمک هزینه را پر کنید. همچنین همزمان در دانشگاه ثبت نام نمائید. ارسال ایمیل به کانون مژده برای دریافت کمک هزینه تحصیلی، روش صحیح نمی باشد.

16اگر بورسیه تحصیلی بگیرم، آیا مبلغی برای تهیه کتاب و دیگر هزینه‌ها پرداخت خواهد شد؟

خیر، دریافت بورسیه (کمک هزینه تحصیلی) از طرف کانون مژده، فقط برای پرداخت شهریه دانشگاه ساوت ایسترن خواهد بود که کانون مژده مستقیما به حساب دانشگاه واریز خواهد کرد و به دانشجو مبلغی پرداخت نخواهد شد. دیگر هزینه‌های دانشجویی مانند خرید کتاب به عهده دانشجو می‌باشد.

17برای درخواست بورسیه تحصیلی، شماره دانشجویی کانون مژده احتیاج است، شماره دانشجویی خود را از کجا به دست بیاورم؟

شماره دانشجویی شما در گواهی پایان دوره‌ایی که پایان هر درس برایتان ارسال می‌شود نوشته شده است. اگر هنوز دوره «درآمدی بر الهیات مسیحی» را به اتمام نرسانده‌اید شماره دانشجویی ندارید. این شماره بعد از اتمام این درس و اتمام بررسی تکالیف ارسالی به شما تعلق می‌گیرد. برای درخواست بورسیه تحصیلی نیازی به آپلود کردن مدرک ندارید و فقط شماره دانشجویی نیاز است.

18برای درخواست بورسیه تحصیلی، شماره دانشجویی کانون مژده احتیاج است، من دوره «درآمدی بر الهیات مسیحی» را تمام کرده‌ام اما گفته‌اند مدرک چند ماه دیگر برایم ارسال می‌شود. من چه کاری باید انجام دهم؟

برای درخواست بورسیه تحصیلی نیازی به آپلود کردن مدرک ندارید و فقط شماره دانشجویی نیاز است. اگر دوره را تمام کرده‌اید، برای مشاور از داخل مودل آموزشی پیام ارسال کنید تا شماره دانشجویی شما را برایتان ارسال کند.

19آیا قبل از ثبت نام در دانشگاه باید درس «درآمدی بر الهیات مسیحی» را در کانون مژده به اتمام برسانم؟

درس «درآمدی بر الهیات مسیحی» از کانون الهیات مژده، پیش نیاز دریافت بورسیه تحصیلی می‌باشد. بدون اتمام این درس امکان دریافت بورسیه تحصیلی را ندارید.

20آیا برای ثبت نام در دانشگاه ساوت ایسترن اول باید 45 واحد کانون مژده را بخوانم؟

خیر، برای ثبت نام فقط درس «درآمدی بر الهیات مسیحی» پیش نیاز است. شما میتوانید بعد از پذیرش در دانشگاه در طی تحصیل در مقطع کارشناسی 45 واحد مژده را بخوانید.

21چطور درباره کانون الهیات مژده اطلاعاتی به دست بیاورم؟

برای دریافت اطلاعات درباره کانون الهیات مژده (و نه دانشگاه ساوت ایسترن) از طریق لینک زیر به بخش «سوالات متداول درباره کانون الهیات مژده» رجوع کنید.

برو به صفحه سوالات متداول درباره کانون الهیات مژده
22چطور در کانون الهیات مژده ثبت نام کنم؟
برای آشنایی با چگونگی ثبت نام از طریق لینک زیر ویدئوی آموزشی «روش ثبت نام» را مشاهده نمائید.

برو به ویدئوی آموزشی
23میتوانم فقط در دانشگاه ساوت ایسترن تحصیل کنم و در کانون مژده درس نخوانم؟

خیر، 45 واحد از 126 واحد مقطع کارشناسی (لیسانس) را کانون مژده تدریس می کند. در ضمن ثبت نام در مژده پیش نیاز ثبت نام در دانشگاه ساوت ایسترن می باشد.

24آیا مدرک تحصیلی دانشگاه ساوت ایسترن معتبر می باشد و میتوانم با آن در جایی مشغول به کار شوم؟

مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه ساوت ایسترن مدارک رسمی و معتبر در آمریکا می باشند. اما مانند هر مدرک دیگری تضمین کننده یافتن یک شغل در این رشته نمی باشند.

25آیا فقط کسانی که در بیرون از ایران زندگی می کنند قادر خواهند بود در دانشگاه ساوت ایسترن درس بخوانند؟

خیر، هیچ محدودیتی برای ثبت نام وجود ندارد و درسها به صورت آنلاین می باشد و از هر جایی میتوان ثبت نام کرد و تحصیل را آغاز نمود.

26آیا باید در سمینارهای دانشگاه شرکت کنم؟

بله، هر سمینار آموزشی 2 واحد تحصیلی محسوب شده و برای تکمیل واحدهای پاس شده دانشجو باید در سمینارها شرکت کند. البته در شرایط خاص دانشگاه میپذیرد که دانشجو در سمینارها شرکت نکند و واحدهای سمینار را به شکل دیگری پاس نماید.

27آیا برای شرکت در سمینارها باید به آمریکا سفر کنم؟

خیر، سمینارهای آموزشی در اروپا و کشورهای آسیایی برگزار می شود. بسته به محل زندگی شما، یکی از این سمینارها برای شرکت شما انتخاب می شود.

28میتوانم از طریق ثبت نام در دانشگاه ساوت ایسترن ویزای تحصیلی آمریکا بگیرم؟

خیر، درسها در دانشگاه به صورت آنلاین بوده و بخش فارسی این دانشگاه کلاس حضوری برگزار نمی کند. بنابراین امکان گرفتن ویزای تحصیلی وجود ندارد.

29شرایط سنی برای ثبت نام در دانشگاه چیست؟

متقاضیان باید حداقل دیپلم دبیرستان را داشته باشند و این خود محدودیت حداقل سن را خواهد داشت.

30حداقل مدرک تحصیلی برای ثبت نام در مقطع کارشناسی چیست؟

حداقل مدرک تحصیلی دیپلم دبیرستان با ارائه نسخه اسکن شده آن به دانشگاه می‌باشد.

31تکالیف و امتحانات چگونه هستند؟

تکالیف در درسهای مختلف متفاوت است. تکالیف شامل، آزمونهای چهار جوابی هفتگی، تکالیف نوشتاری هفتگی و مقالات، تحقیق و... می باشد. اما همه تکالیف طوری طراحی شده اند که فرد بتواند با برنامه ریزی از عهده آنها بر بیاید. دانشجوی ساوت ایسترن باید بتواند در هفته 27 ساعت را به تحصیل اختصاص دهد.

32من در ایران زندگی می‌کنم و اینترنت ایران ضعیف است و هر بار قطع می‌شود. آیا برای امثال من راهکاری وجود دارد و اگر در آزمونها اینترنت من قطع شود، چگونه خواهد بود؟

در این زمینه اختیار کامل با استاد هر درس است که در صورت قطعی اینترنت آیا اجازه مجدد آزمون بدهد یا خیر. دانشگاه نمی‌تواند از قبل در این مورد قانونی اعلام کند. اما معمولا اساتید در این مواقع همکاری لازم را انجام می‌دهند.

33حداقل معدل آخرین مدرک من چند باید باشد؟ آیا شرط معدل وجود دارد؟

چه برای ورود به مقطع کارشناسی و چه کارشناسی ارشد ناپیوسته، شرط معدل وجود ندارد.

34چقدر زمان می‌برد تا فارغ التحصیل شوم؟

گذراندن درسهای مقطع کارشناسی 4.5 سال زمان می برد. برای مقطع کارشناسی ارشد 3 سال بیشتر زمان نیاز است.

35آیا مدرک ساوت ایسترن در ایران معتبر است؟

مدارک دانشگاه ساوت ایسترن در اکثر دانشگاه های معتبر دنیا پذیرفته میشود. اما درباره ایران، باید از وزارت آموزش عالی ایران استعلام گرفته شود. (مرجع پاسخگو آن وزارتخانه می باشد.)

36آیا بعد از خواندن مقطع کارشناسی خدمات شبانی، شبان یا کشیش می شوم؟ آیا دانشگاه مرا به عنوان کشیش دستگذاری می کند؟

دستگذاری برای خدمت شبانی و کشیشی از وظایف کلیسای محلی است و اقتدار آن نیز به کلیسا داده شده است. با اینکه خواندن آکادمیک الهیات مسیحی از پیش نیازهای خدمت کشیشی می باشد، اما نه دانشگاه ساوت ایسترن و نه هیچ دانشگاه الهیات دیگری اقتدار دستگذاری را ندارد.

37نمیخواهم ثبت نام کنم اما علاقه دارم دروس دانشگاه را دنبال کنم، آیا راهی هست؟

خیر، فقط ویدئوهای آموزشی کانون الهیات مژده به صورت عمومی منتشر می شود. ویدئوهای آموزشی دانشگاه ساوت ایسترن فقط برای دانشجویان ثبت نام شده قابل دسترس می باشد. ویدئوهای دروس مژده را میتوانید در لینک زیر مشاهده نمائید.

برو به دروس مژده
38معرف و شبان من می‌تواند یک نفر باشد؟

خیر، شما باید یک نفر را به عنوان شبان و دو نفر را که از اعضای خانواده شما نباشند به عنوان معرف مسیحی معرفی کنید. با این عزیزان از طریق ایمیل و تلفن تماس گرفته می‌شود. معرفها نباید لزوماً از افراد سرشناس و معروف باشند.

39تائیدیه از شبان خودم را به کجا باید ارسال کنم؟

در زمان ثبت نام و در فرم مربوطه، اطلاعات تماس با شبان خود را می‌نویسید، دانشگاه ساوت ایسترن برای شبان شما یک ایمیل حاوی فرم مخصوص ارسال می‌کند که شبان شما باید آن را پر کرده و باز ارسال نماید. تائیدیه‌های خارج از این فرمت پذیرفته نیست. بنابراین نیازی به تهیه برگه تائیدیه از طرف شما نیست.

40معرفهای خود را به چه کسی و یا به کجا باید معرفی کنم؟

در زمان ثبت نام و در فرم مربوطه، اطلاعات تماس با دو معرف خود را می‌نویسید، دانشگاه ساوت ایسترن برای هر کدام از معرفهای شما یک ایمیل حاوی فرم مخصوص ارسال می‌کند که آنها باید آن را پر کرده و باز ارسال نمایند. تائیدیه‌های معرفها خارج از این فرمت پذیرفته نیست. بنابراین نیازی به تهیه برگه تائیدیه از طرف شما و یا معرفهای شما نیست. معرفها نمی‌توانند جزو خانواده باشند. شبان شما نیز نمی‌تواند معرف شما باشد و فقط می‌تواند به عنوان شبان معرفی شود.

41متن معرفی نامه چه چیزی باید باشد؟

در زمان ثبت نام و در فرم مربوطه، اطلاعات تماس با دو معرف خود را می‌نویسید، دانشگاه ساوت ایسترن برای هر کدام از معرفهای شما یک ایمیل حاوی فرم مخصوص ارسال می‌کند که آنها باید آن را پر کرده و باز ارسال نمایند. تائیدیه‌های معرفها خارج از این فرمت پذیرفته نیست. بنابراین نیازی به تهیه برگه تائیدیه از طرف شما و یا معرفهای شما نیست. معرفها نمی‌توانند جزو خانواده باشند. شبان شما نیز نمی‌تواند معرف شما باشد و فقط می‌تواند به عنوان شبان معرفی شود.

42 معرفی‌ نامهٔ رسمی از شبان کلیسای محلی و دو معرف دیگر که ایماندار هستند را چگونه باید ارسال کنم؟ آیا باید ایمیل کنم؟

خیر، زمانی که ثبت نام در دانشگاه آغاز می‌شود شما باید در فرم ثبت نام قسمتی‌هایی که برای معرفی شبان و دو معرف وجود دارد را پر نمائید. شما اطلاعات تماس این افراد را در فرم وارد می‌کنید، دانشگاه با این افراد از طریق ایمیل و یا تماس تلفنی تماس می‌گیرد.

43شبان من ایرانی (فارسی زبان) نیست و به زبان کشوری که من در آن زندگی می‌کنم صحبت میکند، آیا می‌توانم ایشان را معرفی کنم؟

بله، اما حتما با ایشان تماس گرفته می‌شود و ایشان باید بتوانند به زبان انگلیسی شما را تائید نمایند و فرم معرفی نامه را نیز به انگلیسی پر کنند. اما تماس به زبانهای دیگر به غیر از فارسی و انگلیسی مقدور نمی‌باشد.

44من در ایران زندگی میکنم و معرف و شبان ندارم، آیا میتوانم ثبت نام کنم؟

زندگی کردن در ایران مانعی برای پذیرش و تحصیل در دانشگاه نمی باشد. اما در حال حاضر بدون معرف و شبان امکان پذیرش در دانشگاه (چه در مقطع کارشناسی و چه در مقطع کارشناسی ارشد) وجود ندارد. اما کسانی که 45 واحد مژده را به صورت کامل بگذرانند، در صورت داشتن دیگر شرایط این امکان را دارند که مستقیم وارد دانشگاه ساوت ایسترن شده و 81 واحد باقیمانده تا مقطع کارشناسی را بگذرانند.

45من در افغانستان زندگی میکنم. آیا این دانشگاه فقط برای ایرانی‌ها است؟

بخش فارسی و آنلاین دانشگاه ساوت ایسترن برای تحصیل همه فارسی زبانان است و فقط مختص ایرانی‌ها نمی‌باشد. بنابراین اگر فارسی صحبت می‌کنید و شرایط تحصیل را دارید، در زمان مقرر، ثبت نام نمائید.

46من از یک دانشگاه (یا کانون الهیات) آنلاین مدرک کارشناسی دارم. آیا میتوانم در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ساوت ایسترن ادامه تحصیل دهم؟

خیر، تنها مدرک دانشگاه های معتبر و رسمی قابل پذیرش می باشد.

47من در یک دانشگاه (یا کانون الهیات) آنلاین تعدادی واحد الهیات گذرانده‌ام، میتوانم آنها را به دانشگاه ساوت ایسترن منتقل کنم و از واحدهایی که باید پاس کنم کسر شود؟

خیر، تنها مدرک یا واحدهای دانشگاه های معتبر و رسمی قابل پذیرش می باشد. واحدهای پاس شده یا مدارک پایانی دانشگاه ها یا کانون های الهیات آنلاین پذیرفته نیست.

48من به یک مدرسه کتاب مقدس رفته‌ام و مدرک پایان دوره دارم. آیا میتوانم در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ساوت ایسترن ادامه تحصیل دهم؟

خیر، تنها مدرک دانشگاه های معتبر و رسمی قابل پذیرش می باشد. مدرک مدرسه کتاب مقدس (یا کانون الهیات) معادل مدرک لیسانس نیست.

49من سالها در کلیسا دوره‌های الهیات دیده‌ام. آیا میتوانم در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد ادامه دهم؟

خیر، تنها مدرک از دانشگاه های معتبر و رسمی قابل پذیرش می باشد. مدارک پایان دوره در کلیساها، معادل مدارک دانشگاهی نیست.

50من سال گذشته ثبت نام کردم و پذیرفته نشدم، آیا مجددا باید ثبت نام کنم یا اینکه نام من در لیست انتظار قرار دارد؟

شما باید مجدداً ثبت نام کنید و ثبت نام سالهای گذشته مجددا بررسی نمی شوند.

51من در رشته دیگری مدرک کارشناسی دارم، آیا میتوانم در رشته «الهیات مسیحی» در مقطع کارشناسی ارشد ادامه دهم؟

بله، اما برای تطبیق رشته بعد از پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد باید 6 درس، معادل 18 واحد در مقطع کارشناسی را پاس کنید. همینطور باید 5 درس از دروس کانون الهیات مژده، معادل 10 واحد تحصیلی را پاس نمایید. هر دو مورد ذکر شده بعد از پذیرش الزامی می باشد.

52من در رشته دیگری کارشناسی دارم و میخواهم رشته خودم را تطبیق دهم. چند درس باید مطالعه کنم؟

شما باید 6 درس از مقطع کارشناسی را مطالعه کنید. هر درس 3 واحد است. مجموعا 18 واحد.

53در هر ترم در دانشگاه ساوت ایسترن چند درس یا واحد تحصیلی خوانده می شود؟

در هر ترم 3 درس و هر درس نیز 3 واحد است. بنابراین در هر ترم 9 واحد خوانده می شود. برای مطالعه این مقدار واحد تحصیلی به حداقل 27 ساعت زمان در هفته نیاز دارید.

54آیا بعد از دریافت مدرک کارشناسی ارشد در دانشگاه ساوت ایسترن میتوانم در دانشگاه های دیگر در مقطع دکتری ادامه تحصیل دهم؟

مدارک دانشگاه ساوت ایسترن مورد تائید سازمان علوم آمریکا می باشد. بنابراین این مدرک بین المللی بوده و شخص میتواند برای ادامه تحصیل در رشته های مرتبط در مقطع دکتری ادامه تحصیل دهد. اما برای اطمینان بیشتر و برنامه ریزی صحیح تر، بهتر است از دانشگاهی که میخواهید در آنجا ادامه تحصیل دهید نیز سوال کنید.

55برای تطبیق مدرک کارشناسی غیرمرتبط با الهیات، چه درسهایی باید مطالعه شوند؟

آئین نگارش. کامپیوتر. تاریخ تفکر 1، 2، 3 و 4

56برای تطبیق رشته غیر مرتبط باید 18 واحد بگذرانم. آیا اول باید این 18 واحد را بگذرانم و بعد وارد مقطع کارشناسی ارشد شوم؟

خیر، پذیرش انجام میشود و در طی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، 18 واحد تطبیقی را نیز میگذرانید.

57مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه ساوت ایسترن هر کدام چند واحد است؟

مقطع کارشناسی «خدمالت شبانی» 127 واحد دانشگاهی است.

مقطع کارشناسی ارشد پیوسته (شامل کارشناسی خدمات شبانی و کارشناسی ارشد الهیات مسیحی با هم) 162 واحد دانشگاهی است.

مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته «الهیات مسیحی» 48 واحد دانشگاهی است.

58در مقطع کارشناسی «خدمات شبانی» چه درسهایی خوانده می شود؟

مقطع کارشناسی «خدمات شبانی» 127 واحد دانشگاهی است.

برای دریافت لیست درسها به لینک زیر بروید.

برو به صفحه درسهای کارشناسی خدمات شبانی
59در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته (شامل کارشناسی خدمات شبانی و کارشناسی ارشد الهیات مسیحی) چه درسهایی خوانده می شود؟

مقطع کارشناسی ارشد پیوسته (شامل کارشناسی خدمات شبانی و کارشناسی ارشد الهیات مسیحی) 162 واحد دانشگاهی است.

برای دریافت لیست درسها به لینک زیر بروید.

برو به صفحه درسهای کارشناسی ارشد پیوسته
60در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته «الهیات مسیحی» چه درسهایی خوانده می شود؟

مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته «الهیات مسیحی» 48 واحد دانشگاهی است.

برای دریافت لیست درسها به لینک زیر بروید.

برو به صفحه درسهای کارشناسی ناپیوسته
61لینک ثبت نام در دانشگاه ساوت ایسترن را پیدا نمیکنم، چگونه لینک را به دست بیاورم؟

برای ثبت نام در دانشگاه به لینک زیر بروید.

برو به صفحه ثبت نام در دانشگاه
62وقتی وارد لینک میشوم، فرم ثبت نام دانشگاه و فرم درخواست کمک هزینه تحصیلی فعال نیست.

فرم ثبت نام در دانشگاه و فرم درخواست کمک هزینه تحصیلی فقط از اول ماه «می» به مدت دو ماه یعنی تا پایان ماه «جون» هر سال فعال است و باقی روزهای سال غیر فعال میشود. اگر زودتر وارد لینک شده‌اید، باید تا اول ماه «می» منتظر بمانید.

63آیا 45 واحد در کانون مژده بعد از اتمام دروس ساوت ایسترن آغاز میشود، یعنی 4.5 سال برای دانشگاه و 5 سال هم برای کانون مژده باید وقت گذاشت؟

خیر، 45 واحد کانون مژده و 81 واحد دانشگاه ساوت ایسترن همزمان ارائه می‌شوند و هر دانشجو بعد از پذیرش در دانشگاه، 4.5 سال بعد فارغ التحصیل میشود. اگر هم قبل از پذیرش در دانشگاه واحدهایی از مژده را گذرانده باشد، تفاوتی در زمان فارغ التحصیلی ندارد و فقط در طول 4.5 سال به همان مقدار درس کمتری را پاس مینماید.

64آیا ثبت نام در دانشگاه ساوت ایسترن، پیش نیاز ثبت نام در کانون مژده است؟

خیر، دقیقا برعکس این صادق است. یعنی برای ثبت نام در دانشگاه ساوت ایسترن باید قبلا در کانون مژده ثبت نام کرده و شماره دانشجویی داشته باشید. اما اگر فقط میخواهید در کانون مژده تحصیل نمایید، نیازی به ثبت نام در دانشگاه ساوت ایسترن نیست.

65کپی مدرک کارشناسی و کپی مدارک شناسایی خودم را کجا باید ارسال کنم؟

در زمان ثبت نام در دانشگاه، قسمتی برای آپلود مدارک باز می‌شود. شما باید در قسمت مربوطه فایل اسکن شده مدارک خود را آپلود نمائید.